Назад

От жълто до бордо при очилата

Колкото и да не ни се иска есента си проправя път навсякъде около нас. Вече се оглеждаме за попълнения в гардероба си и започваме да подготвяме аутфита си за новия цветен сезон.

Тъй като очилата са един от най-важните аксесоари, защото се намират на лицето ни, в настоящата статия ще ви предложим няколко модела в цветовете на есента.

Започваме с жълто.

Жълтият цвят винаги създава настроение, носи слънце в деня ни и връща лятото дори и през есеннта. Нюансите на жълтото в по-оранжевата гама или цвят горчица са доста подходящи за есента. Защо да не изберем и очила в тези цветове?!

  

 

Преминаваме към оранжево

Неслучайно оранжевият цвят е предпочитан от креативните и оптимистично настроени хора, заради неговата енергия и позитивизъм. Освен това цветът е много модерен и лесно се съчетава с основните цветове - черно и бяло или останалите цветове от есенната палитра. 

     

 

Всички нюанси на кафявото

Кафявият цвят не е особено атрактивен, но е естествен, земен цвят и се комбинира красиво с останалите есенни тонове. Ако мислите, че кафявото е твърде сериозно и скучно, вижте тези модели и ще се разубедите сами.

  

 

Няма как да минем без червено

Каквото и да кажем за червеният цвят ще е малко. Той е символ на енергия, сила, любов. Няма как да останете незабелязани, когато избирате да облечете нещо в червено. А какво ще кажете за очила в този цвят?

 

Въпреки че е нюанс на червения цвят отделяме специално внимание на бордото.

Този аристократичен цвят буди асоциации със скъпо вино, рубини и кралска мантия. Освен че е изключително стилен цвят е подходящ, както за ежедневен аутфит, така и за вечерен тоалет.

 

Свързваме зеления цвят основно с пролетта, но той доста често присъства в есенния гардероб в по-земните си и маслени нюанси. Вижте колко красиво стои при очилата.

  

 

Наричаме есента "златна" и това ни накара да селектираме и модели в златисто.

Златистият цвят добавя топлина и лукс към всичко и е основен избор при бижутата и аксесоарите.

  

Завършваме с популярният при слънчевите очила и диоптрични рамки цвят "хавана", който е подходящ за всеки сезон, не само за есента, защото е изключително елегантен.

  

Каквото и решение за цвят и форма да вземете за новите си очила, не забравяйте, че в най-голямата оптика в България можете да изберете от над 10 000 модела на 150 топ марки.

А през целия септември, можете да съчетаете рамката с диоптрични стъкла на половин цена или да вземете подарък стъкла за работа с компютър.

Не се колебайте да ни посетите!

В optika.bg с удоволствие ще ви съдействаме в избора.