Назад

Слънчевите очила на лято‘23

Всички погледи и мечти са насочени към настоящото лято, вдъхновени от дългоочакваните горещи дни изпълнени с плажни емоции, вечери на открито и парти нощи.

Ако все още не сте избрали най-важният и задължителен летен аксесоар – слънчевите очила, вижте кои са топ тенденциите за сезона.   

Цветни рамки, най-добре в зелено

Една популярна модна тенденция през 2023 г. е възходът на зеления цвят. Защо да не го пренесем и в очилата?
Голяма част от брандовете заложиха в колекциите си на различни нюанси на зеленото, от по-фини тюркоазени цветове, до смели изумрудени тонове. Зелените рамки няма да останат незабелязани и са перфектният морски аксесоар. Ако не вярвате, вижте тези няколко предложения:

Цветни стъкла

Оцветените стъкла са друга тенденция при очилата, която предизвиква фурор тази година. Да избягаме от стандартните сиви и зелени тонове и да заложим на нещо наистина запомнящо се като розово, синьо или жълто, а ако лещите са с огледален ефект още по-добре.
Вижте тези модели и ще се убедите:

Спортни слънчеви очила

Спортните слънчеви очила са преоткрити с елегантен дизайн, смели цветове и стилни детайли през 2023 г. и това ги прави чудесен избор за всеки модерен и активен човек. Освен защита от слънчевите лъчи и отблясъците им във водата, този тип очила ще ви предложат и сигурно прилягане, лекота и универсалност в съчетаването им с ежедневното облекло.
Ето няколко предложения в тази категория:

Овърсайз модели и ъглови форми

Докато огромните слънчеви очила винаги са били популярен избор сред дамите, ъгловатите форми добавят още една стъпка към по-смелото и открояващо се излъчване.  Ето как:

 

Плътни ацетатни дръжки

В горещите дни дамите предпочитат да събират косата си на кок или конска опашка, или пък да използват друга топ лятна тенденция – плажните тюрбани. В тези случай, а и не само фокусът пада върху дръжките на очилата и ако те са в плътен ацетат, вие сте фешън икона.

Независимо дали следвате модните тенденции или се доверявате на собственото си усещане за стил в optika.bg можете да изберете от над 10 000 модела на над 150 марки.

 

Очакваме ви!