Назад

Как да поръчам диоптрични очила в optika.bg?

Да поръчате диоптрични очила от optika.bg е лесен и бърз процес в няколко стъпки. Eто кои са те:

1. Изберете диоптрична рамка.

Тази стъпка ще ви отнеме най-много време, тъй като в optika.bg можете да избирате от огромно разнообразие от диоптрични рамки във всякакви стилове, цветове, форми и материали от световно известни марки в различен ценови клас.

Можете да използвате филтрите, за да стесните търсенето си според вашите предпочитания за диоптрична рамка.

Ако имате колебания за размера на диоптричната рамка, можете да получите повече информация в блога ни тук.

Разгледайте и нашето ръководство за очила според формата на лицето, което може да ви подскаже кои са най-подходящите форми за вашето лице.

2. Втората стъпка след избор на рамка е добавяне на стъкла.

Можете да изберете между две опции „Купи изгодни стъкла в пакет“ или „Купи със стъкла по свой избор“.
 

3. При избор на първата опция за изгодни стъкла, можете да изберете от пакетни предложения за различен тип стъкла според вашите нужди.

Ако изберете опцията за стъкла по ваш избор е необходимо да преминете през още две стъпки, в които да посочите какъв вид стъкла желаете - с диоптър или без, както и какъв тип да бъдат те – стандартни, за работа с компютър, за шофиране и т.н.
 

4. След като стъклата вече са избрани, необходимо е да въведете данните от рецептата си или да я прикачите като файл към вашата поръчка.

Ако се колебаете за значението на някои от параметрите в таблицата на рецептата или имате други въпроси, можете да немерите подробна информация тук или да се възползвате от онлайн консултация в чата на сайта.
 

5. След попълване на рецептата остава само да приключите поръчката си.

Насладете се на времето, прекарано в избор на новите ви очила!