Назад

Коледно пазаруване в optika.bg

Декември е един от най-хубавите месеци в годината заради емоциите, които ни носи с празниците, уютните домашни вечери, срещата с близки и приятели, коледните базари, вкусната храна и разбира се подаръците. Традиционно в това време на годината можем да попаднем на много статии, съвети и списъци с подходящи подаръци, които целят да ни улеснят в тази не лека задача.

Няма как да пропуснем и ние да се включим в тази тенденция, като ви предложим идеи, с които освен да доставите радост, да демонстрирате и грижа подарявайки ясно зрение за важните моменти! 

През декември optika.bg също раздвава подаръци, като подарява стъкла на стойност 40 лв., 120 лв. или 160 лв.

Това ни води към първата ни идея в този списък – диоптрични очила.

Към всяка рамка на стойност до 100 лв. получавате подарък стъкла на стойност 40 лв.

Ето няколко страхотни предложения за диоптрични рамки от тази ценова категория за жени, мъже или деца

 

Ако се насочите към рамки на стойност от 101 до 200 лв., ще получите към тях стъкла за работа с компютър на стойност 120лв.

Какво ще кажете за тези рамки?

Ако имате желание да подарите или да си подарите премиум бранд, дизайнерски и хендмейд очила, можете да се насочите към диоптрични рамки над 200 лв., към които ще получите изтънени диоптрични стъкла със защита от синята светлина на стойност 160 лв.  

 

Друг чудесен подарък са готовите очила за четене.

Този тип очила носят не само полза, но и голямо удобство за хората с пресбиопия. В тази категория оptika.bg може да предложи много интересни модели, с които да блеснете при размяната на подаръци. Има супер компактни варианти или такива, които предпазват от синята светлина и са удобни за четене не само на хартиен носител, но и на екран.

Моделите на The Readers се отличават с атрактивни цветове и ретро дизайни инспирирани от велики личности и носещи техните имена, като Хемингуей, Чърчил, Орyел, Улф и др.

Nooz предлагат изключително компактни и смарт модели, а Moscacieca залагат на класическата форма, която отива на всеки тип лице. Всяка от тези марки предлага и модели за деца, както и такива без диоптър, което е подходящ подарък за Screen lover-ите.

Като говорим за екрани и неминуемото пристрастяване на съвременния човек към тях, геймърските очила са друг вариант за наистина полезен и интересен подарък. Марката Gunner  предлага специализирани очила за любителите на компютърните игри не само за възрастни, но и за деца. Синдрома на компютърното зрение е все по-сериозен проблем и защитните очила са решението.

Слънчевите очила са подарък, на който би се зарадвал всеки. Ако познавате вкуса на човека, на който ще ги подарите, в optika.bg можете да изберете от море от очила - класически или по-екставагантни модели и огромно разнообразие от форми и цветове.

Ето няколко предложения в тази категория:

А ако искате добавена стойност към слънчевите очила, изберете модел от марката GUESS. През декември към всеки чифт очила на бранда ще получите подарък - страхотен козметичен несесер.

Побързайте промоцията е до изчерпване на количествата.

 

Ако имате приятел луд по спорта, разгледайте спортната ни зона в магазина на пл. Славейков 11 или онлайн.

В тази категория ще намерите очила на топ спортни брандове и можете да изберете според вида спорт и активност. Ценовият диапазон тук е доста широк, от бюджетни модели до 100 лв. , до супер технологични модели като смарт очилата Julbo Evad, с който може да се преглеждат в реално време данни за време, изминато разтояние, надморска височина, скорост, темпо, пулс и др. директно в зрителното поле.

При спорта не се ограничаваме само до очилата, можете да изберете и спортна каска за ски или колоездене.

Друг интересен подарък, който ще откриете в optika.bg са лупите. Предлагаме най-различни лупи – в джобен формат или специално за увеличение на екран или телевизор, с лед светлина или професионални.

Идея за неангажиращ, но полезен подарък за носещите очила е калъфчето за очила. Можете да изберете от разнообразие на модели от различен материал и десен, луксозни кожени калъфи или такива със забавни принтове или послания до любимите хора.

Ако идеята за очилата като подарък ви е харесала, но се притеснявате да не сгрешите в избора, най-удобният и модерен в последно време вариант е да вземете ваучер за подарък. Можете да изберете от три варианта с номинал от 50, 100 или 200 лв. и да оставите избора в ръцете на получателя на ваучера.

Весели коледни празници от екипа на optika.bg и приятно пазаруване, дори и в празничните 24, 25 и 31 декември, в които оптиката ще работи от 10:00 до 17:00 ч.!