Назад

Biofinity Energys®

На днешно време всеки от нас прекарва много време пред електронни устройства и екрани. Работим, учим, информираме се, комуникираме, пазаруваме, споделяме, играем...

Всичко това е свързано с повече работа за очите ни и рефлектира върху зрението ни. Постоянното фокусиране на близко разтояние и намаленото мигане изтощава учите ни и създава дискомфорт като умора и сухота.

Ако очите ви са уморени, сухи или зачервени, това са симптоми на така наречената дигитална зрителна умора.

Контактните лещи Biofinity Energys® са създадени с мисъл за модерното ежедневие.

  • Biofinity Energys® са единствените лещи, които използват Digital Zone Optics® - специален оптичен дизайн, който помага на очите да се фокусират по лесно докато гледате продължително време на близо. Благодарение на това ще почувствате очите си по-малко уморени в края на деня.
     
  • Biofinity Energys® използват и технологията Aquaform® Technology, за да намалят очната сухота, която възниква от забавеното мигане при взирането в екрани.
     
  • Biofinity Energys® са последно поколение дишащи лещи. Те пропускат необходимия за правилното функциониране на роговицата кислород, което допринася за редуциране на зачервяванията на окото.

Ако всичко, което прочетохте до тук ви е накарало да опитате Biofinity Energys® и да облекчите симптомите на дигитална зрителна умора направете го сега и се възползвайте от специална оферта при закупуване на 3 бр лещи.