Назад

ANA HICKMANN

Марката очила Ana Hickmann е създадена през 2002г., когато световноизвестният по това време бразилски модел Ana Hickmann е представена от свой приятел на компанията GO Eyewear.

По това време моделът е на върха на своята кариера и един от "ангелите" на Victoria's Secret. Шест месеца по-късно на пазара излиза марката Ana Hickmann Eyewear. Концепцията на новия бранд е достъпният лукс и производството на качествени очила, вдъхновени от най значимите модни марки в света.

Днес, линиите Ana Hickmann Eyewear и Hickmann Eyewear са най продаваните марки очила в Бразилия. Всеки един артикул от колекциите е израз на елегантност, естетика, иновация и дизайн, съчетаващ технология и сложни детайли. Изразява истинската женственост и вечна елегантност и се характеризира с използването на висококачествени материали, съчетаващи класически и модерен дизайн. Съвременност и традиция, смесени с елегантност и изчистени детайли.

В двете линии слънчеви очила и диоптрични рамки съвременният дизайн и технологията Duo Fashion се открояват като ДНК на марката.

В момента марката Ana Hickmann е представена в над 70 страни в Европа, Азия и Америка. Всички модели диоптрични и слънчеви очила от колекциите с марка Ana Hickmann и Hickmann Eyewear са със стилистика и моделистика специално създадена за европейския пазар. Размерите, формите и използваните цветовете и текстури отговарят напълно на изискванията, модните вкусове и форма на лице на европейската жена.