Назад

GIGI STUDIOS

Историята на GIGI Studios започва през 1962 г. в сърцето на Барселона. Фабриката е семейна и в наши дни се ръководи от Патриша Рамо. Основната цел на GIGI Studios е да инвестира в качество. Марката работи в тясно сътрудничество с водещи стратегически партньори, като постоянно търси най-добрите суровини и се грижи за целия процес на ръчна изработка на очилата. Вдъхновение за бранда са изкуството и новите тенденции. Рамките GIGI Studios са изработени от естествени материали като натурален ацетат от Италия и Япония, а наличието на памук осигурява комфорт, гъвкавост и издържливост. Освен това ацетатът предлага безкрайна възможност за цветове, конструкции и форми, ексклузивно създадени от GIGI Studios.
Титанът използван в металните рамки е с най-високото качество и произведен в Япония. Моделите се отличават с чист финес и елегантност. Материалите за рамките от неръждаемата стомана, са от престижната немска стоманена индустрия.
Всяка производствена стъпка е прецизно ръчно изработена, съчетавайки както водеща технология, така и човешкото докосване. Необходими са повече от 100 стъпки, за да се произведе всяка една рамка GIGI Studios.