Назад

JOY

JOY е собствената марка на „JOY Fashion” собственик на веригите Grand Optics и Joy Optics. Следвайки примера на водещи европейски оптични вериги, доверявайки се на 20 годишния си опит и разширявайки мрежата си до над 60 магазина в цяла България, Joy Fashion са първата верига оптики в България, която лансира собствена марка. 
JOY е вече добре позната на пазара като качествен продукт на достъпна цена. В каталога на бранда има не само диоптрични рамки, но и слънчеви очила, а моделите са в няколко линии.
JOY Premio е колекция разработена съвместно с италиански дизайнери. Линията включва класически и модерни дамски и мъжки модели, с които виждаме пъстрия и разноцветен живот в града.
JOY Clipon са пластмасови рамки с допълнителен бонус- слънчеви приставки, които плътно прилепват към рамката посредством магнит. Клиповете са с поляризация и 100% UV защита. Те съчетават нуждата от диоптрични и слънчеви очила в един продукт.
JOY Seemless – тази колекция е подходяща за хората, които предпочитат дискретни очила. Joy Seemless са изработени от здрав метал, устойчив на корозия. Моделите са в класически дизайн.
JOY Titanium е колекция изцяло изработена от титан. Моделите са в неутрални цветове като сребристо, златисто, паладий и др. Рамките са изчистени и олекотени.