Назад

MAUI JIM

Вижте света такъв, какъвто никога до сега.
Maui Jim стартира през 1980 г. като малка компания, продаваща слънчеви очила на плажа в Лахайна, Хавай. Виждайки нуждата на пазара от технология, която би могла да се бори с интензивните отблясъци и вредните UV лъчи, като същевременно вдъхне живот на брилянтните цветове на острова, от Maui Jim създават революционната технология PolarizedPlus2®, която надгражда защитата на очите от вредните UV лъчи и отблясъците, като подобрява цветовете и разкрива детайлите.
Суровият отблясък на хавайското слънце е това, което вдъхновява Maui Jim да проектират очила със стъкла, които не само предпазват окото, а подобряват цвета, яснотата и детайлите на заобикалящия свят.
Уникалната способност да съчетават водещите в бранша технологии и културата и духа на Хаваите е това, което отличава Maui Jim.
Maui Jim вярват, че цветът и светлината са ключът към човешкото преживяване. Тяхно кредо е, че всеки трябва да изпита всичките 16 777 216 нюанса на красиви цветове, които ни заобикалят всеки ден. Тяхната мисия е да разпространяват „алоха“ чрез ярки цветове, яснота и детайли. Слънчевите очила на марката показват пълния спектър от цветове, за да видите света така, както никога до сега.