Назад

MAX MARA

Max Mara е олицетворение на италиански лукс и стил. Моделите на марката майсторски въплащават женствеността във всеки детайл. Max Mara е основана през 1951 г. от покойния визионер Ахил Марамоти и днес се предлага в повече от 100 държави в света. От 2020 г. Max Mara Fashion Group създава своите колекции очила съвместно с Marcolin Group. Силуетите се отличават със съвършени комбинации от форми и цветове в хармоничен диалог между използваните материали.
Новата колекция очила Max Mara пролет/лято ’22 проследява пътя на елегантността чрез качество и стилистични иновации насочвайки женствеността към по-съзнателен, категоричен и изискан начин на живот.
Тази колекция дава живот на слънчеви очила и оптични рамки, които превръщат блясъка в квинтесенция на красотата. Колекцията е вдъхновена от три концепции:
Айлийн Грей - ирландска архитектка и дизайнер. Вдъхновение и влияние за огромните рамки от ацетат.  
Лий Милър - модна икона, модел, моден фотограф и военен кореспондент. Нейната силна и откровена личност е вдъхновение за женствения, плътен и линеен дизайн на част от моделите. 
#maxmaragram - логото с монограм, което идентифицира марката Max Mara, създадено от известният художник и илюстратор Ерберто Карбони през 1958 г. е преразгледано със съвременен обрат като изтънчена наподобяваща бижу емблема, която се откроява в очила.