Назад

NANO

Тези, които се движат най-много са децата. Те играят, тичат, скачат и имат нужда от очила, които да се адаптират към детското ежедневие и да издържат на него, както и на всевъзможни удари, изпускания и усуквания. За това Nano Vista създават най-добрите гъвкави и неразрушими детски очила на пазара. Ако сте родител на дете, което носи очила, знаете колко е важно рамките да са идържливи.
Рамките NanoVista са безопасни, произведени от висококачествени материали и се предлагат в разнообразни форми и цветови комбинации, които да отговорят на стила и вкуса на вашето дете. 
Всички диоптрични рамки Nano Vista са 2 в 1, с две фиксиращи системи, които да се адаптират към ситуации в ежедневието - рамка за класната стая и лента за глава за игра.
Марката е водещ производител на диоптрични очила за бебета, които са изработени от патентован материал Siliflex ™ - нетоксични, хипоалергенни и безопасни.
Въпреки че за мнозина все още е въпрос на естетика, слънчевите очила са задължително допълнение към ежедневието, особено за чувствителните детски очи. За това Nano разработва линия слънчеви очила за деца Nano Sol от ултра леки материали за по-голям комфорт и 100 % защита от вредните UV лъчи.