Назад

POLAROID

Polaroid Eyewear е световен лидер в грижата за очите и новаторска международна марка за очила. Тя дължи името си на изобретението, което променя света на технологиите и оптиката – поляризираните лещи изобретени от ученият Едвин Ланд през 1929 г. Тази технология продължава да е в основата на всички произведени до днес поляризирани очила с марка Polaroid.
Мисията на марката е да не престава да изследва технологиите и да развива своя голям опит за постигане на още по-добри резултати за защита на очите, яснота на зрението и комфорт при носенето на очила.
През годините Polaroid укрепи репутацията си на световен лидер в технологията на поляризирани лещи и е една от най-известните и най-надеждни марки очила в света.
Всеки чифт слънчеви очила разполага с първокласни поляризирани лещи Polaroid UltraSight ™, за да се осигури перфектно зрение, висока защита и комфорт.
Днес Polaroid е ключовата марка за тези, които искат да носят стилни и висококачествени очила в уникална комбинация от технически характеристики и вдъхновяващ дизайн.