Отказ & Замяна на артикул

Клиентът може да упражни правото си на отказ от Договора по всяко време от подаването на поръчката до изтичането на 14 дни от получаване на Поръчката. За упражняване на правото на отказ от Договора се счита, че Поръчката е получена от Клиента: (а) ако трето лице, определено от Клиента, приема доставката на всички или на част от Поръчката или (б) ако Продуктите, поръчани от Клиента в една единствена поръчка, се доставят отделно, след като доставката на всички Продукти е приета, или (в) ако Продуктите, състоящи се от няколко части или елементи, са доставени, след като доставката на последната част или последния елемент на тези Продукти е приета.

 В рамките на 14 дни от упражняване на правото на отказ от Договора Клиентът трябва да върне на Продавача или на лице, упълномощено от Продавача закупените продукти, заедно с всички документи, които е получил (гаранционна карта, упътвания, указания и други). Периодът от време, посочен в предходното изречение, се счита за спазен, ако на или преди 14-тия ден Продуктите са предадени за транспорт. Разходите за връщане на Продуктите на Продавача са за сметка на Клиента.

Клиентът е отговорен за понижаване на стойността на Продуктите, дължащо се на прекомерно ползване, което излиза извън рамките на употребата, необходима за установяване на характеристиките и функционалността на Продуктите.

Моля да попълните и изпратите настоящият формуляр единствено, ако желаете да се откажете от договора от разстояние или желаете замяна на артикул.

Можете да се запознаете с правото на отказ от договор и замяна от страна на клиента в Общите условия за използване на уебсайта.

Полетата с * са задължителни.

Зареждане ...

Тук може да свалите и принтирате Формуляр за отказ от договор / Замяна на артикул