ЗА НАС

Optika.bg - онлайн магазинът на Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER и OptissimO.

Optika.bg обединява продукти и услуги на най-големите вериги за очила в България - Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER и OptissimO. Благодарение на дългогодишния ни опит в сферата и старанието винаги да отговорим на потребностите на клиентите, вярваме, че изборът на очила трябва да бъде лесен и достъпен процес, който носи удоволствие и удовлетворение. Затова създадохме една нова среда, където имате възможността да се потопите в разнообразие от марки и стилове и иновативни оптични продукти и услуги, поднесени с внимание.

Философията ни е непрекъснатата връзка между очно здраве, качеството и мода.

Нашият екип поставя високи изисквания към първокласното и компетентно обслужване. Предлагаме висок клас технологични решения за оптимални резултати и прецизност при всеки очен преглед, снемане на индивидуални мерки и изработка на новите ви очила. За да ви обслужим възможно най-бързо, разполагаме с работилница на място и възможност за предварително записване на часове. На разположение сме за консултации и поръчки от разстояние в нашият онлайн магазин.

Държим на дигиталното си присъствие, където винаги можете да намерите актуална информация, новини и предстоящи събития.
Прегледайте интересните теми в блога ни и последвайте optika.bg в социалните мрежи -  Facebook, Instagram, Tiktok и YouTube.

Любителите на онлайн пазаруването ще се потопят в “море от очила” на www.optika.bg.

 


Optika.bg в медиите